"Спорт": Дани Алвеш е поискал да даде нови показания след 3 противоречащи си такива


"Спорт": Дани Алвеш е поискал да даде нови показания след 3 противоречащи си такива
Снимка: Getty Images

3913 0

Бившата звезда на Барселона Дани Алвеш е поискал да даде показания по обвинението в изнасилване срещу него отново, съобщава каталунският вестник "Спорт". Причината за това е, че той три пъти е дал противоречащи си показания.

Първо, бразилецът е казал, че не познава жената, която го обвинява. После е казал, че я е видял в нощния клуб, където е станало предполагаемото посегателство, но не е имал контакти с нея. В последните си към този момент показания 39-годишният футболист е заявил, че е правил секс с нея, но по взаимно съгласие.

Именно противоречията в показанията на Алвеш са причината съдът да нареди ареста му без възможност за освобождаване под гаранция, твърди "Спорт".

Както е известно, защитникът беше арестуван миналия петък, след като млада жена е обявила в полицията, че той я е изнасилил в тоалетната на известен нощен клуб в Барселона. А ето как съпругата на Алвеш коментира скандала с него

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички