Бившата съпруга на Дани Алвеш наруши мълчанието си и го защити


Бившата съпруга на Дани Алвеш наруши мълчанието си и го защити
Снимка: Getty Images

4527 0

Бившата съпруга на бразилския национал Дани Алвеш - Дана Динора каза, че живее в кошмар след ареста и лишаването от свобода и настоя, че той "никога" няма да извърши сексуалното престъпление, в което е обвинен.

39-годишният мъж е прекарал последните три нощи в затвора Brians 1 близо до Барселона, след като е бил задържан за предполагаемо сексуално насилие в нощен клуб в града миналия месец.

Дана Динора каза: " Все още съм в шок. Изглежда, че е кошмар и не се случва.” Настоявайки, че вярва, че бащата на двете им деца е невинен, базираната в Бразилия бизнесдама каза в интервю за испанска телевизионна програма: " Дани никога не би направил това. Казвам това, защото го познавам от 22 години и бях омъжена за него от 10. Това беше шок за мен и за децата ми. Имам две деца тийнейджъри, които страдат.”

Говорейки пред програмата Fiesta на испанската станция Telecinco, Дана добави: " Дани помоли адвоката си да ми се обади, за да мога да уредя най-неотложните му неща. Разбрах, че е в затвора заради онова телефонно обаждане, което поиска от адвоката си да ми направи.

Не съм имала достъп до Дани и не успях да говоря с него по телефона. Адвокатът му каза, че е тъжен, но е добре. Тя е единствената, която е успяла да го види. Тук съм с каквото мога, за да му помогна."

Дана говори, след като настоящата съпруга на футболиста, испанският модел Джоана Санс, каза, че е загубила "двата стълба на своя живот".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички