Дани Алвеш с любопитен гаф пред съда! Бразилецът „забрави“ колко му е била заплатата в Пумас


Дани Алвеш с любопитен гаф пред съда! Бразилецът „забрави“ колко му е била заплатата в Пумас
Снимка: Getty Images/Guliver

3932 0

Дани Алвеш я втаса пред съдебните власти по още един въпрос. Става въпрос за заплатата, която е получавал в мексиканския Унам Пумас. Според две испански издания „Marca“ и „Еl Pais“ бразилският футболист се е объркал, когато го попитали за възнаграждението му в клуба.

Той е заявил, че е получавал по 30 000 евро на месец. За негова беда обаче съдията разполагаше с копието на договора. В него се вижда, че заплатата на играча е 300 000 евро на месец. От Унам Пумас са покривали сумата с помощта на спонсори.

Преди 3 дни се разбра, че Алвеш е задържан в Испания по дело за сексуален тормоз. Той е с наложена мярка „задържане под стража“ без право на гаранция.

Той е обвинен от 23-годишно момиче в изнасилване и побой. Тя подаде жалба в полицията и твърди, че инцидентът е станал в един от нощните клубове в Барселона на 30 декември.

Само ден след арестуването на Алвеш от Унам Пумас прекратиха договора на игра. 39-годишният футболист, който се слави като най-титулуваният в света, беше преминал при мексиканците преди половин година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Още проблеми за Дани Алвеш, бившият му клуб обмисля да го съди

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички