Меси с първи коментар след скандала в Барселона заради социалните мрежи


Меси с първи коментар след скандала в Барселона заради социалните мрежи
Снимка: Getty Images/Guliver

3051 0

Звездата на Барселона Лионел Меси говори за първи път след появилата се информация, че от клуба са наели специална компания, която да петни името на него и редица други личности, свързани с каталунците. Испанското радио SER бе първото, което оповести тези твърдения, като целта е била да се изчисти имиджа на Хосеп Мария Бартомеу в социалните мрежи чрез най-различни профили. 

На специална пресконференция Бартомеу призна, че от "Камп Ноу" са наели "I3 Ventures", но категорично отрече, че причината е била, за да се поддържа неговата репутация. Освен това президентът на каталунците имаше и специална среща с футболистите, като Меси сподели, че име казано същото нещо, каквото бе обявено и пред медиите.

"Наистина ме хвана неподготвен, тъй като не бях там, а пътувах. Когато се върнах, започнах да научавам по-малко за случилото се. Президентът ни каза същите неща, които обяви и публично на пресконференцията. Каква е била ситуацията, какво се е случило, не мога д акажа нищо повече. Каза същото, което на вас и на нас, капитаните", заяви Меси пред Mundo Deportivo.

Аржентинецът сподели, че е озадачен от случващото се в Барселона, но не пожела да влиза в повече детайли, докато се обявят още факти. "Наистина го намирам за странно, че нещо подобно нещо се случва, но също така бе казано, че има и различни доказателства. Ще трябва да почакаме, за да видим дали е вярно, или не. Не можем да кажем нищо повече, докато не видим как ще се развие ситуацията. Наистина помислих, че това е много странна ситуация".

След проблемите в Барселона пък се появи информация, че изненадващ отбор е разговарял с бащата на Меси за трансфер (вижте повече подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички