Компанията, наета от Барселона, е трябвало да дискредитира съперника на Бартомеу


Компанията, наета от Барселона, е трябвало да дискредитира съперника на Бартомеу
Снимка: Gulliver/GettyImages

3361 0

От Барселона отрекоха появилата се информация, че са наели фирмата I3 Ventures, за да чисти имиджа на президента Хосеп Мария Бартомеу и да петни този на други фигури около тима. Включително и на Виктор Фронт, който ще е съперник на Бартомеу за президентския пост.

Планът е бил съсредоточен в три ключови области: да стартира кампания с цел да навреди на кандидатурата на Фонт, да задава въпроси към неговите речи и навреди изцяло на кандидатирата в последните му дни преди представянето му. Фокусът на интереса е бил върху финансите на клуба, резултатите от Ла Масия, Барселона без Лионел Меси и прозрачността на борда.

От профилите, които са имали намерение да увредят кандидатурата на Фонт, се виждат въпроси, които питат какви планове има той за школата, както и дали той е свързан с бившия президент на клуба Жоан Лапорта.
Освен това е имало план от акаунтите да се повдигнат няколко въпроса за спортното изживяване на Фонт, като всичко това е част от координирана кампания за това той да изглежда по-слаб кандидат в очите на привържениците.

Бивш играч на Барселона пък  наскоро заяви, че за първи път вижда Меси с единия крак вън от клуба - вижте повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички