Лаутаро Мартинес обяви в кой испански гранд иска да играе


Лаутаро Мартинес обяви в кой испански гранд иска да играе
Снимка: Getty Images/Gulliver

8475 0

Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес сподели, че има желанието да облече екипа на Барселона. Това твърди днешния брой на италианското издание „Кориере дела Сера“.

22-годишният нападател на „нерадзурите“ и аржентинския национален отбор по футбол е свързван също така с трансфер в Реал Мадрид и Челси, но има две основни причини, според които той предпочита да заиграе в настоящия шампион на Испания. Първата от тях е, че Барселона са готови да му дадат заплата от не по-малко от 7 милиона евро на сезон, което е около 3 пъти повече от възнаграждението, което той взима в Интер в момента. Втората причина е Лионел Меси. 6-кратният носител на Златната топка е опитал да убеди съотборника си в националния отбор на Аржентина да дойде на „Камп Ноу“, нещо, което Лаутаро би приел.

Нападателят на Интер има освобождаваща клауза на стойност 111 милиона евро. Барселона обаче нямат намерение да я активират за момента, а по-скоро да предложат част от сумата, както и някой играч в замяна. А ето какво смятат от Интер за евентуалното напускане на нападателя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички