Барселона постигна договорка с новия си нападател, обявява го по-късно днес


Барселона постигна договорка с новия си нападател, обявява го по-късно днес
Снимка: Getty Images/Guliver

4227 0

Очаква се малко по-късно в днешния ден отборът на Барселона официално да обяви новия нападател в тима. Това ще бъде датският реализатор на Леганес Мартин Брайтвайт.

Каталунците получиха правото да вземат нов нападател извън трансферния прозорец, след като Усман Дембеле се контузи и ще бъде аут за 6 месеца, като френският футболист бе опериран през миналата седмица. Отборът на Кике Сетиен ще бъде и без Луис Суарес, който претърпя операция през месец януари и ще бъде аут до месец май. Според условието от Испанската футболна федерация новото попълнение трябва да е или от местното първенство, или да бъде свободен агент.

28-годишният датчанин не е от най-големите реализатори, като в цялата си кариера е отбелязал общо 92 гола. През този сезон той има 8 попадения в 27 мача за Леганес във всички турнири, от които 6 гола в 18 мача в Ла Лига. Очаква се каталунците да платят 20 милиона евро за услугите на Брайтвайт. А ето кой поиска оставката на Хосеп Мария Бартомеу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички