Меси направи своя избор между Неймар и Лаутаро


Меси направи своя избор между Неймар и Лаутаро
Снимка: Getty Images/Guliver

5487 0

Звездата на Барселона Лионел Меси заяви, че предпочита да възобнови партньорството си в атака с Неймар пред това, клубът да подпише с нападателя на Интер Лаутаро Мартинес. Човек от каталунския отбор е споделил пред испанското радио ‘Cardena Ser’, че ако Меси трябва да избира между Лаутаро и Неймар, той би предпочел бразилеца.

Неймар бе част от Барселона между 2013-та и 2017-та година, като се наслаждаваше на страхотен период в атаката на клуба заедно с аржентинската суперзвезда и Луис Суарес, в който бразилецът се отчете със 105 гола. Впоследствие 28-годишният нападател премина в Пари Сен Жермен срещу рекордна трансферна сума, но постоянно бива свързван със завръщане на „Камп Ноу“. От няколко месеца се говори и за интерес на каталунците към нападателя на Интер Лаутаро Мартинес, но подобен трансфер става все по-труден за осъществяване след финансовата криза, породено от пандемията от коронавирус.

Лионел Меси не е част от трансферния процес в клуба, но се очаква хора от Барселона да се допитат до аржентинеца за неговия избор. Ако той наистина предпочита Неймар, то това биха били лоши новини за Лаутаро Мартинес, който желае трансфер в каталунския тим. А ето кой измежду Меси и Роналдо предпочита легендата Пеле.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички