Пеле смени позицията си по вечния казус "Кристиано Роналдо или Лионел Меси"


Пеле смени позицията си по вечния казус "Кристиано Роналдо или Лионел Меси"

4858 0

Живата футболна легенда Пеле вероятно до такава степен му е втръснало да отговоря на вечния въпрос "Роналдо или Меси", че вече започна да сменя позициите си през месец. Само преди няколко седмици бразилецът посочи Кристиано Роналдо като най-добрия футболист в света, но днес мнението му вече е на отсрещния полюс. 

Този път Пеле заяви, че Лионел Меси е най-завършеният футболист и за него би било удоволствие да играят в един отбор. Попитан от Gazzetta dello Sport за това кой е най-добрият футболист в света, Пеле отвърна: "Мисля, че Лео Меси. Той е надарен играч, дава асистенции, подава, бележи, дриблира добре."

"Ако бяхме от един отбор, съперникът ще трябва да се притеснява за двама футболисти, не само един! Към днешна дата Меси е най-завършеният футболист", добави още 79-годишният бразилец, оставяйки назад думите, излезли от неговата уста преди по-малко от месец.

Междувременно може да си припомните момента, в който Лионел Меси буквално остави Кристиано Роналдо на колене и вкара гол (видео и подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Роналдо - Феномена, който многократно разби прогнозите и завладя футболния терен

Роналдо Луиш Назарио де Лима - по прякор Феномена, а не "другият Роналдо" или "дебелият Роналдо". Много закачени...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама