Меси е разкрил пред Куман, че иска да напусне Барселона


Меси е разкрил пред Куман, че иска да напусне Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

2813 0

Звездата на Барселона Лионел Меси е информирал новия треньор на клуба Роналд Куман, че вижда бъдещето си извън „Камп Ноу“. Аржентинецът бе съкрушен след разгромната загуба на неговия тим с 2:8 срещу Байерн Мюнхен и поредната елиминация от Шампионската лига, която доведе до сериозни съмнения относно бъдещето му в отбора.

Според ‘RAC1’ Меси все повече вижда себе си извън Барселона в близко бъдеще, но е наясно, че ще е трудно да напусне клуба, след като има още една оставаща година от настоящия му договор. Капитанът на „Блауграна“ прекъсна ваканцията си, за да се върне в Каталуния и да се срещне с новия треньор Роналд Куман, за да дискутират как ще изглежда тима през следващата кампани. Меси ще е от ключово значение за отбора на холандеца през сезон 2020/21, въпреки че Куман даде ясно да се разбере, че не желае играчи, които не са отдадени на каузата.

Приоритетът на Барселона в момента е да накара аржентинеца да остане в клуба, тъй като Хосеп Мария Бартомеу не желае да остане в историята като президентът, който е накарал един от най-добрите в историята на футбола да си тръгне. Лошото за Бартомеу е, че Меси никога не е бил по-близо да напускане на „Камп Ноу“. В Барселона са наясно с желанието на аржентинеца от няколко дни, но се надяваха, че разговор с Куман може да промени неговото решение. А ето кой може да бъде следващият клуб на Лионел Меси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички