Бившият агент на Неймар: По-възможно е Меси да отиде в ПСЖ, отколкото Неймар в Барселона


Бившият агент на Неймар: По-възможно е Меси да отиде в ПСЖ, отколкото Неймар в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2581 0

По-вероятно е Лионел Меси да премине в ПСЖ, отколкото Неймар да се върне в Барселона. Това смята бившият агент на бразилската звезда Вагнер Рибейро, според когото в момента Неймар е напълно щастлив на "Парк де Пренс" и не мисли да напуска отбора в близко бъдеще. 

Рибейро смята, че финансовата мощ на собствениците на ПСЖ е подценявана, а тя е ключов фактор на днешния трансферен пазар. "Несъмнено по-лесно е Меси да отиде в ПСЖ, отколкото Неймар да се върне в Барса. Меси и Кристиано... не можете да се съмнявате в икономическата сила на Катар", заяви Рибейро.

"Имаше период, в който Неймар не бе щастлив заради контузиите си. По това време той искаше да напусне ПСЖ, да се върне в Барселона или да отиде в Реал Мадрид. Не и днес, видно е, че е щастлив", заяви бившият агент на бразилеца.

По отношение на това кой ще спечели приза на ФИФА за най-добър футболист през годината, Рибейро смята, че Неймар превъзожда Роналдо и Меси, но ще срещне съпротива от други футболисти. "Към днешна дата Неймар превъзхожда Меси и Кристиано. И технически, и физически, така че заслужава да спечели. Сигурен съм, че наградата ще отиде при някой измежду Неймар, Мбапе и Левандовски", каза Рибейро.

Неймар все още държи рекорда за най-скъп трансфер в историята на футбола - 222 млн. евро. Той премина в ПСЖ през лятото на 2017 година. През този сезон има 26 мача във всички турнири, като е вкарал 19 гола и е записал 12 асистенции. В неделя бразилецът ще има възможност да спечели Шампионска лига за втори път в своята кариера, след като стори това през 2015-а с екипа на Барселона.

Съвсем наскоро се появи информация, че в Каталуния вече са започнали работата по преговорите за връщането на Неймар на "Камп Ноу". Какво предлагат от щаба на Барселона - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички