Лионел Меси прекъсна почивката си, за да се срещне с Роналд Куман


Лионел Меси прекъсна почивката си, за да се срещне с Роналд Куман
Снимка: Getty Images/Guliver

1504 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси прекъсна почивката си, за да проведе разговор с новия треньор на отбора Роналд Куман. Тези дни стана известно, че Меси все още не е уверен в своето бъдеще в каталунския клуб, въпреки назначението на Куман. Аржентинецът иска да проведе беседа с нидерландския специалист и след това да вземе окончателно решение.

33-годишният Меси иска да си тръгне от "Камп Ноу", тъй като е недоволен от работата на ръководството на клуба. Контрактът на Меси изтича през лятото на 2021 г. и тогава той може да си тръгне като свободен агент. През миналия сезон нападателят взе участие в 44 мача във всички турнири, в които стана автор на 31 гола и 26 асистенции.

Снощи Роналд Куман заяви, че Меси е най-добрият играч в света и един треньор винаги иска да има най-добрия играч в света в състава си, а не да играе срещу теб. "Като треньор бих искал да работя с Меси, защото той е футболист, който ти печели мачовете", коментира Куман. Какво още каза новият треньор на Барса по отношение на Меси и целите пред отбора - четете тук.

Един от директорите - Ерик Абидал, вече напусна, но разкри, че решението е лично негово, а шефовете на Барса са искали той да остане.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички