Куман преследва три основни трансферни цели в Барселона


Куман преследва три основни трансферни цели в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1924 0

Роналд Куман официално бе представен за треньор на Барселона и вече основният въпрос е как ще справи с кризисната ситуация в клуба. Вече е ясно, че някои от старите звезди ще напуснат "Камп Ноу", но трябва да има и нови попълнения.

Въпреки надеждите на Куман, че ще доведе няколко талантливи играчиима три основни трансферни цели, които ще преследва - защитника Ерик Гарсия, халфа Дони Ван де Беек и нападателя Лаутаро Мартинес. В изказване пред холандската телевизия Zigoo, Куман очерта своите планове: "Големите клубове претърпяват големи загуби и знам, че може би е сложно незабавно да се вземат пет или шест нови играчи".

Барселона вече заяви интерес към подписа на Ерик Гарсия. Защитникът прокара пътя си през младежката секция на Барса и в момента има една година, която остава в изпълнение на настоящия му договор с Манчестър Сити. Барселона може да плати такса или евентуално да използва играч като част от разменна сделка незабавно, или да им предложи време и да изчака защитникът да прекрати договора си с клуба от Висшата лига на 30 юни 2021 година.

Потенциалното пристигане на Ван де Беек би ускорило напускането на Бускетс, Ракитич, Серджи Роберто и Артуро Видал. Куман ще може да разчита на услугите на Пянич след сделката с Ювентус. Времето на Луис Суарес на „Камп Ноу“ също изглежда ще приключи с идването на аржентинския стрелец Лаутаро, силно свързан с трансфер каталунската столица. Клубът вече е в преговори с Интер, но преговорите са доста по-сложни от очакваното. Междувременно, Роналд Куман говори за целите пред Барселона и бъдещето на Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички