Между 7 и 13 са футболистите, които може да дебютират в Ел Класико


Между 7 и 13 са футболистите, които може да дебютират в Ел Класико
Снимка: Getty Images

883 0

Между седмина и 13 футболисти общо и от двата отбора имат шанса да направят абсолютен дебют в един от най-големите мачове в света - Ел Класико. Те са трима (петима) от страна на Реал Мадрид и четирима (осмина) от страна на Барселона.

Всъщност голям брой от играчите в групите на Карло Анчелоти и Шави Ернандес не са играли официален мач от Ел Класико. Една не малка част от тях обаче записа минути в приятелския мач между двата тима през юли тази година, завършил с победа с 1:0 за каталунците.

Така абсолютните възможни дебютанти от Реал са Андрий Лунин, Луис Лопес, Лукас Канисарес, a за Барселона - Маркос Алонсо, Жул Кунде, Пабло Торе и Арнау Тенас.

Време е обаче да споменем и тези, които са се изправяли срещу големия съперник с екипа на Реал или Барселона, но мачът не е бил с толкова голям залог, с две думи не е бил официален.

Техният брой е по-голям: Левандовски, Рафиня, Жул Кунде, Франк Кеси, Маркос Алонсо, Алехандро Балде, Арнау Торес и Пабло Торе за гостите и Антонио Рюдигер, Орелиен Чуамени, Еден Азар, Андрий Лунин и Хесус Вайехо за Реал.

Кой от тях ще получи голямата възможност след броени часове - предстои да видим. От тях зависи, ако го оползотворят, да променят кариерата си в най-позитивен смисъл. А ето как Шави планира да неутрализира Винисиус Жуниор. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички