3 залога за Ел Класико с "летящи" коефициенти - топ предложения за Реал - Барселона


3 залога за Ел Класико с "летящи" коефициенти - топ предложения за Реал - Барселона
Снимка: Sesame.bg

2256 0

Реал Мадрид и Барселона са категоричните лидери в испанската Ла Лига и е време двата колоса да премерят сили помежду си за пръв път, за да определят кой ще е начело на подреждането след настоящия уикенд. Това Ел Класико се чака с огромен интерес, тъй като от няколко години не е имало такава гонитба между двата колоса. 

Реал Мадрид срещу Барселона за пръв път през сезона, и то с още по-високи коефициенти

Sesame.bg, който преди малко повече от години влезе в битката на онлайн букмейкърите в България, е отделил сериозно внимание на предстоящата битка на "Сантяго Бернабеу", като попада в рубриката "летящи коефициенти" през неделния ден, предлагайки по-високи ставки за някои от пазарите на срещата. 

Ще вкарат ли и Карим Бензема, и Роберт Левандовски в Ел Класико?

Най-добрият футболист за 2022 година Карим Бензема се намира в колеблива форма през настоящия сезон, след като беше измъчван и от контузия. Срещу Осасуна той пропусна дузпа и след завръщането си в игра не е вкарал гол. Все пак за 5-те мача в Ла Лига той е с 3 гола и 1 асистенция. 

Ще продължи ли головата серия на Лева и срещу Реал Мадрид?

Левандовски, от своя страна, е машина за голове след преминаването си в Барселона и е реализатор №1 в Ла Лига. В същото време той прекъсна серията си, в която не беше вкарал срещу сериозен съперник, реализирайки 2 срещу Интер. 

Двамата са ключовите фигури за своите отбори, а коефициентът двамата да се разпишат в Ел Класико е 4.00 в Sesame.bg. 

Ще вземе ли Реал реванш за срамното 0:4 в края на миналия сезон? 

Първото Ел Класико на Шави като треньор на "блауграна" ще се помни дълго, след като неговият отбор разби с 4:0 Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу". За Реал този мач нямаше особено значение в голямата картина за сезона, тъй като не повлия на крайното класиране и Мадрид спечели титлата лесно, но феновете на Реал са жадни за реванш срещу големия опонент. 

"Кралете" са считани за фаворит в битката, като на "Бернабеу" нямат право на нова грешка срещу Барселона. Летящият коефициент на Sesame за разой "Реал да спечели и двата отбора да отбележат гол" е оценен на 4.00! 

Голове, картони и корнери - ще има ли от всичко по нещо в "Ел Класико"? 

Последното предложение на Sesame е доста интересно. Букмейкърът е обединил три различни пазара в един общ завишен коефициент. Реал Мадрид да вкара 2 или повече гола, да има 2 или повече картона и да има 9 или повече корнера е оценено на 4.00 коефициент. Дали ще видим такъв развой, предстои да разберем. 

В същото време можете да се запознаете по-добре с рубриката "летящи коефициенти" на Sesame.bg тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички