Маркос Йоренте сложи сол в раната на Ливърпул (СНИМКА)


Маркос Йоренте сложи сол в раната на Ливърпул (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

6773 0

Футболистът на Атлетико (Мадрид) - Маркос Йоренте, сложи сол в още прясната рана на привържениците на Ливърпул. Припомняме, че преди футболът в Европа да бъде стопиран, "дюшекчиите" отстраниха настоящия европейски клубен шампион от Шампионска лига.

С главна заслуга за успеха бе именно бившият играч на Реал Мадрид. Той се появи като резерва вместо Диего Коща, реализира 2 попадения и осигури 1 асистенция, за да може неговият тим да продължи напред с общ резултат 4:2.

Оказва се, че Йоренте е кръстил кучето си... "Анфийлд" - както се казва митичният стадион на Ливърпул, на който се случи немислимото за мърсисайдци. Той публикува временна снимка на своето куче в личния си профил в социалната мрежа Instagram, откъдето стана ясно и името.

Mеждувременно, директорът на здравното отделение на Ливърпул Матю Аштън изрази мнение, че увеличението на болните от коронавирус в града може да е свързано с осминафиналния мач в Шмпионска лига между английския гранд и испанския Атлетико (Мадрид) на "Анфийлд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички