Кметът на Ливърпул: Странно бе, че допуснахме фенове на Атлетико на "Анфийлд"


Кметът на Ливърпул: Странно бе, че допуснахме фенове на Атлетико на "Анфийлд"

2140 0

Докато пандемията от коронавирус продължава да се разраства, то кметът на Ливърпул запита до колко мъдро е било решението фенове на Атлетико (Мадрид) да пътуват до Острова за двубоя с мърсисайдци преди няколко седмици в Шампионска лига. Под пост на Джо Андерсън в Туитър относно вируса, то няколко души го запитаха защо е било пзоволено на испанските фенове да пътуват.

"Не мога да съглася повече, но за съжаление това решение не е в моите правомощия. Сега трябва да мислим за настоящата ситуация, не за миналото. Просто искам хората да мислят за другите", написа Андерсон.

И докато затварянето на стадионите се налагаше в Испания, то привържениците на Атлетико бяха свободни да пътуват до Обединеното кралство и Андерсън смята, че това е грешно решение. "Ние спорихме по това време, че е много странно, че феновете на Мадрид не бяха допуснати до собствения си стадион, но можеха да пътуват чак до Ливърпул и да отидат на" Анфийлд. Мисля, че правителството не предприе достатъчно твърди действия и изглежда не беше склонен да направи нещо, за да тревожи хората или да засегне икономиката по това време.", каза той на Liverpool Echo. А кои са четирите големи отбора, на които пандемията от коронавирус навреди най-много - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Как се появиха картоните във футбола?

Дори понякога реферите да злоупотребяват със своите права, а понякога проявяват съжаление към играча, без...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама