Димитър Бербатов: Ливърпул трябва да получи титлата - така е справедливо


Димитър Бербатов: Ливърпул трябва да получи титлата - така е справедливо

6942 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е на мнението, че Ливърпул заслужава да спечели титлата във Висшата лига и би било несправедливо спрямо тях, ако сезонът бъде анулиран. Берба, който е помнен от мнозина с хеттрика си във вратата на мърсисайдци от 2010 година, смята, че предстои много трудно решение за ръководителите на английския футбол.

"Ако трябва да бъда честен, Ливърпул заслужава да спечели титлата заради начина си на игра и заради това, че никой не може да ги настигне в подреждането. Би било несправедливо спрямо мърсисайдци, ако сезонът бъде анулиран", пише Берба в рубриката си за Betfair. 

"Много хора предлагат направо да им се даде титлата. В Беглия директно приключиха с първенството, но там беше останал само един кръг от редовния сезон. Затова ги разбирам. Но в Англия остават още девет кръга. Ръководителите от Премиър лийг, които взимат решенията, са изправени пред нещо, което досега не им се беше случвало", смята Бербатов.

Бившият защитник на "червените дяволи" Рио Фърдинанд пък заяви, че дори и Манчестър Юнайтед да беше лидер в класирането, пак би настоявал сезонът да бъде анулиран (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички