Марко ван Бастен избухна: Йохан Кройф щеше да го е срам, ако можеше да види какво прави Барселона


Марко ван Бастен избухна: Йохан Кройф щеше да го е срам, ако можеше да види какво прави Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2074 0

Цялата футболна общност продължава да се чуди как Барселона прави трансфер след трансфер въпреки дълговете си, които наброяват малко над 1 милиард.

Към това число изглежда се е присъединила и нидерландската футболна легенда Марко ван Бастен, който дори си позволи и да намеси името на Йохан Кройф в изявление по адрес на каталунския отбор.

"Йохан Кройф щеше да го е срам по начина, по който Барселона процедира по време на криза. Наистина не мога да разбера... Моето мнение е, че в момента каталунците действат доста под нивото си", категоричен бе нидерландецът пред "Ziggo Sport".

Мнозина фенове подкрепиха това изказване на Марко ван Бастен. Според тях Барселона жестоко уронва не само своя авторитет с действията си на трансферния пазар, но и този на покойния Йохан Кройф, който направи толкова много за "блаугранас" както като футболист, така и като треньор.

Въпреки новите попълнения момчетата на Шави не започнаха кампанията по план, завършвайки наравно с Райо Валекано. Сега им предстои мач с Реал Сосиедад, в който те ще излязат за победата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Жоан Лапорта може да вземе още играчи в Барса?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички