Кевин де Бройне с категорична прогноза за бъдещето на Бернардо Силва


Кевин де Бройне с категорична прогноза за бъдещето на Бернардо Силва
Снимка: Getty Images

1623 0

Кевин де Бройне говори относно всички догадки покрай съотборника му  Бернардо Силва. Според слуховете Барселона има сериозно желание да се подсили с офанзивния португалец, но по случая така и няма никакво развитие.

"Той ще остане, така че не се тревожа за нищо. Каквото и да се случи, Бернардо е много подходящ за нас и очаквам да остане в тима и през този сезон", заяви белгийската суперзвезда, цитиран от The Athletic.

 Според слуховете "гражданите" обявиха португалския национал за продан срещу 100 милиона евро, а най-голям интерес имаше от ръководството на каталунците. Силва e вече от пет години на "Етихад", а за периода записа солидните 253 срещи във всички турнири "небесносините", в които се отчете с 48 гола и 50 асистенции.

Той натрупа 50 срещи само през изминалия сезон, докато договорът му с Манчестър Сити е до 30 юни 2025 година. Порталът Transfermarkt определя трансферната му стойност на 80 милиона евро.

Вижте последните новини около летния трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички