Лапорта: Може да вземем още играчи в Барселона


Лапорта: Може да вземем още играчи в Барселона
Снимка: Getty Images

1224 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта подчерта, че отборът му е способен да направи още покупки през това лято, за да подсили редиците на Шави Ернандес. Каталунците вече взеха Роберт Левандовски, Андреас Кристенсен, Франк Кеси, Рафиня и Жул Кунде до този момент.

Отборът успя да регистрира четирима от петимата играчи в петък, след като продаде 24,5% от правата на Barca Studios, но отборът не успя да вкара в листата бранителя Кунде.

Макар да има още сериозни финансови проблеми в „блаугранас“, то Лапорта смята, че Барселона може да взима още футболисти. „Може да има изходящи трансфери, но може да има и входящи. Има достатъчно време до края на прозореца“, каза президентът след хикса 0:0 с Райо Валекано.

Бернардо Силва е сериозно спряган за трансфер в испанския гранд, докато Маркос Алонсо от Челси също може да се озове на „Камп Ноу“ в близките дни, но за да се случат тези трансфери, то трябва да има продажби задължително.

Барселона може да се раздели с Френки де Йонг, който е искан от Манчестър Юнайтед и Челси, докато Мемфис Депай и Пиер-Емерик Обамеянг също гледат към изходите на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички