Барселона постави цена на Обамеянг, която разочарова Челси


Барселона постави цена на Обамеянг, която разочарова Челси
Снимка: GettyImages

5013 0

Испанският колос Барселона иска 30 милиона евро за нападателя си Пиер-Емерик Обамеянг, съобщи трансферното гуру Фабрицио Романо. Сумата е драстично по-висока от цената, която е готов да плати Челси за национала на Габон.

В последните дни Челси усилено работи върху потенциална сделка за Обамеянг, който е силно желан от наставника на "сините" Томас Тухел. Двамата работиха заедно в отбора на Борусия Дортмунд, а сега Тухел иска да подсили атаката си тъкмо с Обамеянг.

Челси предлага играч в сделката за Обамеянг

Барса обаче е поискал от лондончани около 30 млн. евро, докато Челси е искал да плати много по-малко за нападателя. Разговорите между двата лагера продължават, като в потенциалната сделка се коментира и включването на Маркос Алонсо, който пък е желан от Шави.

Тухел иска само и единствено Обамеянг

Тухел настоява пред ръководството на Челси да привлече Обамеянг, тъй като в момента "сините" нямат изявен голаджия - нещо, което си пролича и в мача срещу Тотнъм, когато играещият на върха на атаката Кай Хаверц изпусна няколко чисти положения.

Шави пък предпочита да задържи габонеца, но каталунците трябва да мислят и от финансова гледна точка предвид утежнената ситуация на "Камп Ноу". Междувременно се появиха информации, че Барселона е договорил и звезда на Манчестър Сити (подробности в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички