Манчестър Сити закова сериозна цена за Бернардо Силва


Манчестър Сити закова сериозна цена за Бернардо Силва
Снимка: Getty Images

1811 0

Манчестър Сити иска да получи поне 80 милиона британски лири, за да се раздели с Бернардо Силва през това лято. Португалският национал е с неясно бъдеще на „Етихад“, като Барселона държи да вземе разиграващия полузащитник в отбора си.

Силва беше един от ключовите футболисти за „небесносините“ при триумфалния им сезон през миналата година, за да спечели титла №4 на Англия в кариерата си. Договорът му с „гражданите едо 2025-а година, което поставя англичаните в изгодна позиция за перговори.

Именно затова те държат да получат поне 80 милиона паунда за Бернардо, като това е сума, която със сигурност Барса в този момент не може да си позволи. Испанският гранд вече направи някои сериозни сделки, след като взе Рафиня, Роберт Левандовски и Жул Кунде с пари.

Според британската преса „блаугранас“ е готов да задели максимум 60 милиона лири за бившия играч на Монако, но тази оферта не устройва шефовете на Ман Сити. Шампионът на Англия е внимателен с проучването на пазара, тъй като ще трябва да търси бързо негов заместник, ако се стигне до продажба, като до края на трансферния прозорец остават две седмици.

По време на петгодишния си престой в Англия Силва има 48 гола и 50 асистенции в 253 срещи за отбора на Хосеп Гуардиола, но в първите два мача през новата кампания остана на пейката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички