Манчестър Сити се надява на сензационна звездна размяна на играчи с Барселона


Манчестър Сити се надява на сензационна звездна размяна на играчи с Барселона
Снимка: Getty Images

13125 0

След като спечели забележителен требъл миналия сезон, който включва първия им трофей от Шампионска лига, Манчестър Сити веднага беше отслабен по-рано това лято, когато капитанът Илкай Гюндоган се присъедини към Барселона.

Германският национал беше основна част от отбора на Пеп Гуардиола и въпреки че оттогава подписаха с бившия полузащитник на Реал Мадрид Матео Ковачич от Челси, Манчестър Сити все още иска да подсили тази област допълнително.

Звездна размяна между Сити и Барселона

Един играч, с когото се надяват да направят това, е Френки де Йонг. От Манчестър Сити са големи почитатели на холандския национал, който направи отличен сезон с Барселона, в който спечели първата си титла от Ла Лига с клуба.

Това може да бъде и последната му, тъй като според FootballTransfers, Манчестър Сити преследва сделка за размяна с Барселона, която ще ги накара да подпишат с Де Йонг, а Бернардо Силва ще се отправи към "Камп Ноу". Барселона има голям интерес да подпише Бернардо, който също е много запален по трансфера, а Манчестър Сити се надява да използва това, за да се сдобие с Де Йонг. Самият играч обаче не е особено склонен да напусне, а Жоан Лапорта наскоро разкри, че миналото лято е била отхвърлена оферта от 100 млн. евро за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички