Решено: Араби успяха да изкушат и ключов играч на Манчестър Сити, офертата е впечатляваща


Решено: Араби успяха да изкушат и ключов играч на Манчестър Сити, офертата е впечатляваща
Снимка: Getty Images

17992 0

Един от ключовите играчи в състава на Манчестър Сити - Рияд Марез, е взел решение относно бъдещето си. Фланговият състезател е преценил за най-добре да се насочи към Саудитска Арабия през летния трансферен прозорец.

Категорично!

Това става ясно от информация на "TalkSPORT". Изданието споделя, че ръководството на Ал Ахли е изпратило официална оферта към футболиста за евентуалния му нов контракт. Обещаното му седмично възнаграждение възлиза на впечатляващите 865 000 паунда.

Сумата е изключително изкусителна и е повлияла сериозно на намеренията на крилото. За съпоставка - в момента той получава близо 5 пъти по-малко (160 000 паунда). "Гражданите" не могат да осигурят подобна заплата.

От информацията става ясно също, че грандът от Манчестър очаква оферта за правата на алжиреца, след като е научил желанието му да се насочи към Близкия Изток. Очаква се тя да бъде на стойност около 30 милиона паунда.

Нападателят за "гражданите"

Марез акостира на "Етихад" от Лестър през 2018-а година. През изминалия сезон взе участие в 47 мача във всички турнири, записвайки 15 гола и 13 асистенции и печелейки така мечтания требъл. От настоящия му договор с клуба остават 2 години.

Междувременно Ал Ахли се опитва да изкуши и легендарен треньор от Ла Лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички