Лапорта с разкритие: От Барселона отказали 100 млн. евро от Манчестър Юнайтед за свой играч


Лапорта с разкритие: От Барселона отказали 100 млн. евро от Манчестър Юнайтед за свой играч
Снимка: Getty Images

8353 0

Жоан Лапорта твърди, че клубът се е справил добре, като не е продал Френки де Йонг на Манчестър Юнайтед миналото лято.Президентът на Барселона разкри, че са получили огромна оферта от 100 милиона евро за холандския полузащитник миналото лято. Клубът реши да не продава Де Йонг, което Лапорта смята за правилното решение.

Доброто решение на Барселона

Говорейки пред Onze TV3, Лапорта каза: "Миналата година имахме оферта от 100 милиона евро за Френки де Йонг… и се справихме добре, като не го продадохме. Има играчи, които не трябва да са на пазара".

Манчестър Юнайтед имаше желание да подпише с полузащитника и беше в напреднали преговори с Барселона за евентуален трансфер на играча. Барса беше готова да продаде срещу голяма сума, но Де Йонг даде да се разбере, че не се интересува от напускане. Червените дяволи подписаха с Каземиро от Реал Мадрид.

Каталунските гиганти трябва да се прегрупират следващия месец, преди да се отправят към САЩ за предсезонната подготовка, където ще се изправят срещу Ювентус, Арсенал, Реал Мадрид и Милан. Лапорта също така обясни отново за Меси и защо не се е завърнал в Барселона, както и че се готви за специална церемония.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички