Сбогом, Манчестър Сити: Ерлинг Холанд направи следващата крачка към Реал Мадрид?


Сбогом, Манчестър Сити: Ерлинг Холанд направи следващата крачка към Реал Мадрид?
Снимка: Getty Images

78527 0

В момента Ерлинг Холанд се наслаждава на заслужена почивка преди старта на новия сезон, след като помогна на Манчестър Сити да си осигури историческия требъл. Норвежецът изненада всички футболни фенове след умопомрачителната си кампания, нанизвайки цели 52 попадения във всички турнири. Все още обаче има спекулации, които кръжат около бъдещето на футболиста на Пеп Гуардиола.

Реал Мадрид е голямата мечта на Холанд

Мнозина вярват, че самият Холанд вече е направил следващата стъпка към Реал, след като неговият агент - Рафаела Пимента, даде интервю за "Financial Times", заявявайки, че норвежецът иска да играе на "Бернабеу".

"Имаме Висшата лига и Реал Мадрид. Мадрид притежава онази магия, която кара футболистите да мечтаят. Всеки, който иска да печели Шампионска лига отива там", категорична е Пимента.

Ситуацията с контракта на Холанд

Холанд има договор до 2027 година на "Етихад". Наскоро се появи информация, че той няма да напусне тима през лятото и ще играе за още трофеи в Сити. По-рано през сезона пък "Sun" съобщи, че норвежецът не е премахнал откупната си клауза и всеки отбор от Висшата лига може да го закупи срещу 200 милиона евро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Ерлинг Холанд на Доминик Собослай след трансфера му в Ливърпул?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички