Манчестър и Париж в битка за Меси, ПСЖ вече подготвя магазините си за трансфера


Манчестър и Париж в битка за Меси, ПСЖ вече подготвя магазините си за трансфера
Снимка: Guliver/GettyImages

1716 0

Бащата на Лионел Меси отрече какъвто и да било контакт с Пари Сен Жермен за потенциален трансфер в Лига 1 за капитана на Барселона. Според информациите обаче - парите от "Парк де Пренс" все още чувстват, че могат да изкушат Меси да се присъедини към бившия си съотборник Неймар и Килиан Мбапе в мечтано офанзивно нападение.

Освен това. Манчестър Сити също не се е отказал от идеята да събере супер звездата на Барселона с неговия наставник Пеп Гуардиола във Висшата лига.

Пари Сен Жермен се готви да обяви подписването на Лионел Меси, съобщава FootballTransfers. Меси, който има договор до края на сезона, се опита да напусне Барселона в началото на 2020-21, но шесткратният носител на Златната топка избра да остане на "Камп Ноу".

Сега шампионите от Лига 1 стават все по-уверени в примамването на Меси в Париж с безплатен трансфер, след като казаха на магазините си във френската столица да се подготвят за голямо търсене на продажбите на фланелки. Daily Star обаче твърди, че Манчестър Сити на Пеп Гуардиола остава оптимист да подпише Меси.

Междувременно един от кандидатите за президент на Барселона заяви, че ако Меси остане на "Камп Ноу", то той ще трябва да намали заплатата си (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички