Димитър Бербатов: Кристиано Роналдо и Лионел Меси далеч не са сред най-добрите за 2020-а, футболът е бизнес


Димитър Бербатов: Кристиано Роналдо и Лионел Меси далеч не са сред най-добрите за 2020-а, футболът е бизнес
Снимка: Getty Images/Guliver

2723 0

Един от най-класните и популярни български футболисти за всички времена - Димитър Бербатов, изрази любопитно мнение като посланик на Betfair. Той коментира факта, че Кристиано Роналдо, Лионел Меси и Роберт Левандовски ще спорят за наградата на ФИФА за най-добър играч за 2020 година. Българинът директно заявява, че аржентинецът и португалецът не заслужават изобщо да попаднат в тройката.

"Изненадан съм, че Кристиано Роналдо и Меси са сред финалистите. Не съм сигурен, че който и да е от тях двамата, трябваше да заеме тези места. Но за съжаление футболът е бизнес и зад сцената има добре свършена работа от агентите и пресата. Има много повече, което се случва, освен това, което виждаме от камерите. Наградата за най-добър играч за 2020 година трябва да отиде в Левандовски.

Ако не спечели той, би било огромна неправда. не съм сигурен кой трябва да е до Левандовски сред кандидатите. Както винаги, всеки миа своите виждания. Тази година няма значение кой е втори или трети, Левандовски трябва да спечели.

Той е един от най-добрите нападатели в модерния футбол. Всеки ще се съгласи с това. Има и други страхотни нападатели като Кейн, Меси, Кристиано, Агуеро. Те са вкарвали много голове в продължение на много години. Но начинът, по който Левандовски се движи по терена, той е в топ 3 на нападателите за мен" - заяви Бербатов за Betfair.

А наскоро Бербатов сподели, че Манчестър Юнайтед трябва да се раздели с Пол Погба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички