Лука Модрич изля гнева си върху съдия, който често мъчи Реал Мадрид (ВИДЕО)


Лука Модрич изля гнева си върху съдия, който често мъчи Реал Мадрид (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2822 0

Легендата на Реал Мадрид Лука Модрич не сдържа гнева си срещу съдията Куадра Фернандес по време на двубоя с Кадис в Ла Лига. "Белия балет" постигна безпроблемна победа с 3:0, но реферът успя да ядоса хърватина.

Гневът на Модрич срещу съдията

Сред възможните причини за гнева на Модрич може да са жълтите картони, които Куадра Фернандес даде на Реал Мадрид през първите 45 минути. Той наказа с картон Феде Валверде едва в 3-ата минута на мача и Ферлан Менди още в 32-ата минута. От друга страна, той не предупреди никого от Кадис до 67-ата минута, още през второто полувреме.

"Но аз не съм протестирал нищо... Но можете ли да се държите така с мен? Три пъти съм ти се оплаквал. Никога не съм показал неуважение, но няма как да не говоря", упрекна Модрич Куадра Фернандес за отношението му към него. Не може да се види какво му казва реферът по време на разговора, но гневът на хърватина е забележим.

Фернандес беше реферът, отговарящ за ВАР в последното Ел Класико. В него видеореферът не предупреди Гил Мансано за възможна дузпа на Араухо към Камавинга. Също така беше отговорен и за видео съдийството в мача между Реал Мадрид и Атлетико, в който ВАР не предупреди съдията за фала срещу Белингам в началото на играта, довел до гола на Мората. А Джуд Белингам счупи впечатляващ рекорд на Кристиано Роналдо в двубоя срещу Кадис.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички