Карло Анчелоти със силно послание за Модрич преди Кадис - Реал Мадрид


Карло Анчелоти със силно послание за Модрич преди Кадис - Реал Мадрид
Снимка: GettyImages

5732 0

Реал Мадрид очаква тежко гостуване на Кадис в мач от 14-ия кръг на Ла Лига, но не толкова заради качеството на съперника, колкото ситуацията с редицата контузени играчи в отбора.

 

Многото контузени и шанс пред Модрич?

Само за една седмица мадридчани останаха без Винисиус, Едуардо Камавинга, състоянието на Родриго също е несигурно, а Чуамени, Куртоа и Кепа са контузени от преди.

В тези условия отговорността трябва да се поеме от най-опитния в отбора, на първо място Лука Модрич, който за мнозина вече не е сред любимците на Анчелоти и бе титуляр само в четири мача досега в първенството.

Испанските медии твърдят, че вчера Анчелоти е провел кратък разговор с Модрич, на когото е изпратил мотивиращо послание.

"Сега е моментът, в който трябва да ми покажеш, че греша и че трябва да играеш повече", заявил е италианският специалист на носителя на "Златната топка".

Срещата между Кадис и Реал е утре (26 ноември) от 19:30 часа. В момента мадридчани са на второто място в таблицата, на две точки зад лидера Жирона и две точки пред третия Барселона.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В Реал Мадрид е въведена директива за Джуд Белингам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички