Франческо Тоти: Модрич и сега е сред петимата най-добри играчи в света


Франческо Тоти: Модрич и сега е сред петимата най-добри играчи в света
Снимка: GettyImages

919 0

Легендата на Рома Франческо Тоти засипа с похвали иконата на Реал Мадрид Лука Модрич, като го нареди сред най-добрите в света 38-годишният Модрич е на "Сантяго Бернабеу", откакто пристигна от Тотнъм през лятото на 2012 г. Оттогава носителят на "Златната топка" за 2018 г. има почти 500 мача в различни състезания за отбора на Карло Анчелоти, отбелязвайки 37 гола и 77 асистенции.

Подкрепа за Модрич в труден момент

Това включва девет мача в различни състезания за лидерите в Ла Лига този сезон, като едва четири пъти започна титуляр, но без голов принос. Хърватинът има по-малко игрово време този сезон, тъй като Анчелоти предпочита по-младото дуо Орелиен Чуамени и Едуардо Камавинга.

Въпреки това Тоти смята, че Модрич остава един от най-добрите играчи в халфовата линия дори и на неговата възраст поради безупречната си визия. Италианецът, който прекара цялата си 25-годишна кариера в Рома, каза пред Marca: "За мен той все още е един от петимата най-добри играчи в света, дори сега на 38 години, поне в средата на терена. Той има визия за играта, която малцина в света имат и винаги решава секунда или две преди останалите".

Самият Модрич коментира малкото игрово време, като заяви, че той иска винаги да играе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички