Лука Модрич иска да удължи престоя си в Реал Мадрид


Лука Модрич иска да удължи престоя си в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1064 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич има желание да удължи престоя си в „Кралския клуб“. 35-годишният хърватин е наясно, че е във финалния етап на футболната си кариера, но смята, че има какво още да даде на шампиона на Испания.

Договорът на хърватския плеймейкър на „Сантиаго Бернабеу“ изтича през лятото на 2021-ва година, което означава, че той ще стане свободен агент, ако Реал Мадрид не му предложи нов контракт. Въпреки напредналата си възраст, Модрич продължава да е твърд титуляр в селекцията на Зинедин Зидан и поради тази причина би желал да удължи престоя си в испанската столица. „Разбира се, че бих искал да остана в Реал Мадрид. Наясно съм и че вече съм на определена възраст и клубът трябва да направи най-доброто за всички. Докато се чувствам важна част от Реал Мадрид, бих желал да остана. Когато ситуацията не е такава, ще търся нови предизвикателства“, заяви хърватският плеймейкър.

Лука Модрич дойде в Реал Мадрид от отбора на Тотнъм през 2012-та година. Хърватският полузащитник стартира 9-тия си сезон с екипа на „Кралския клуб“, като е много близо до това да запише 350 мача за шампиона на Испания. А ето каква история от своето детство разказа Лука Модрич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички