Само след година: Реал Мадрид вече мисли за раздяла с Еден Азар


Само след година: Реал Мадрид вече мисли за раздяла с Еден Азар
Снимка: Getty Images/Gulliver

1729 0

Испанският колос Реал Мадрид вече обмисля раздяла със скъпоструващата си звезда Еден Азар, твърдят испанските медии. Белгиецът, който пристигна на "Сантяго Бернабеу" едва през миналото лято, вече е спряган за трансфер далеч от Мадрид, след като така и не успява да впечатли ръководството на клуба.

Азар пристигна в Реал срещу 100 милиона евро от Челси, но поради ред причини разочарова с представянето си. Белгиецът често страда от контузии, а в последно време ядосва шефовете си заради това, че ходи с националния отбор на Белгия, вместо да се фокусира върху играта си на клубно ниво.

Това не е първият случай, в който Реал готви раздяла със скъпо попълнение, което е разочаровало с играта си в клуба. Преди него същата съдба сполетя футболисти като Хамес Родригес и Гарет Бейл, които също пристигнаха срещу колосални суми, но не оправдаха очакванията към тях поради една или друга причина.

Представянето на Азар в последната година му се отрази драстично и на пазарната цена. Вижте смайващия спад в цената му в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички