Тъжната история как само 2-ма играчи на Реал Мадрид отишли на рожден ден на свой съотборник


Тъжната история как само 2-ма играчи на Реал Мадрид отишли на рожден ден на свой съотборник
Снимка: Getty Images/Guliver

32288 0

За да е успешен един отбор, най-често разбирателството между играчите трябва да е на ниво. Не само на терена, но и извън него. Не такъв е бил случаят в Реал Мадрид през 2012 година, когато начело на тима е Жозе Моуриньо.

Бе разкрита любопитна история от горепосочената година, когато халфът на "кралския клуб" Майкъл Есиен, който последва Моуриньо (двамата бяха заедно в Челси) на "Сантяго Бернабеу", е празнувал своя юбилеен 30-ти рожден ден.

За неговот съжаление, когато той поканил всичките си съотборници от Реал на празника, отишли само двама - халфът Лука Модрич, който все още е в отбора, както и португалският бранител Рикардо Карвальо. Тогава Моуриньо опитал да успокои Есиен.

Роб Бийсли в книгата за Жозе Моуриньо: "Моуриньо каза, че Реал е бил политически клуб, в който фракциите са враждували. Той ми разказа и история за Майкъл Есиен, който е празнувал своя 30-ти рожден ден и поканил всичките си съотборници, но само няколко се появили. Той е трябвало да утешава Есиен, като му споделил, че не е нищо лично и това не значи, че съотборниците му не го харесват, а че просто били по-заети със себе си и имали по-важни неща за вършене".

A какви са отношенията между Икер Касияс и Жозе Моуриньо в момента след историята помежду им?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички