Ново 20: Ла Лига одобрил плана за Меси, но Барселона се нуждаел от време


Ново 20: Ла Лига одобрил плана за Меси, но Барселона се нуждаел от време
Снимка: Getty Images/Guliver

6618 0

През последните седмици испанските медии твърдяха, че Лионел Меси е максимално близко до завръщането си в Барселона, като това на практика не се е променило, предвид интереса на двете страни. 

Както клуба, така и играчът иска да си партнират както в миналото, но вече и феновете започват да свикват с мисълта, че процесът около завръщането на емблематичния играч няма да е никак лесен.

Ситуацията около Меси и Барселона

Една от най-известните страници на Барселона в социалните мрежи - Managing Barça, в петък вечер се опита да обобщи ситуацията около легендата на клуба, а в посочената информация присъства и слуха, че Ла Лига е дала "зелена светлина" на финансовия план на каталунците.

В същото време няма яснота кога "блаугранас" ще отговарят на изискванията, с които ще успеят да регистрират суперзвездата, било то и след като е привлечен под формата на свободен агент заради изтичащия му договор. 

Междувременно на дневен ред остават офертите на ПСЖ и Ал Хилал, като очакванията са, че при провал с каталунците - Меси по-скоро ще посегне отново към "Парк де Пренс", отколкото към огромните финансови оферти от Близкия Изток.

Вижте ужасяващата тайна на 11-милионното имение на Лионел Меси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички