Рецепта за успех? Барселона няма загуба, когато тези четирима играчи са заедно на терена


Рецепта за успех? Барселона няма загуба, когато тези четирима играчи са заедно на терена
Снимка: Getty Images

2852 0

Барселона се завърна във форма по категоричен начин в събота вечерта, като победи Реал Бетис с 4:0 на "Камп Ноу". Головете се оказаха трудна задача за Барселона напоследък, но това, че бяха подсилени с почти напълно здрав състав, им върна увереността. Головете дойдоха от Андреас Кристенсен, Роберт Левандовски, Рафиня и Гуидо Родригес с автогол.

Без загуба за Барселона, когато четворката е на терена

Барселона се затрудняваше, докато беше без Френки Де Йонг и Педри. Статистиката доказва категоричната успеваемост на Барселона с тях. Когато двамата са на терена заедно със Серхио Бускетс и Гави този сезон, те имат 100% успеваемост във всички състезания.

Четворката никога не е играла заедно в европейско състезание, което може да е допринесъл фактор за това защо Барселона не успя да продължи напред нито в Шампионска лига, нито в Лига Европа този сезон.

Барселона ще се надява да задържи четиримата отново заедно през следващия сезон и се надяват да изградят върху солидната основа на тази кампания за напред, твърди каталунския "Sport". Тер Стеген пък вече пренаписа историята в Ла Лига и вече гледа към абсолютен рекорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички