Хосеп Гуардиола и Шави коментираха евентуалния трансфер на Бернардо Силва


Хосеп Гуардиола и Шави коментираха евентуалния трансфер на Бернардо Силва
Снимка: Getty Images

2301 0

Старши треньорът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола не отхвърли напълно възможността Бернардо Силва да бъде продаден на Барселона, но призна, че в края на трансферния прозорец осъществяването на такава сделка е по-трудно.

В същото време, наставникът на каталунците Шави Ернандес не скри, че португалецът е играч, когото много харесва, но всичко зависи от "гражданите".

*Късно снощи двата тима се изправиха един срещу друг на "Камп Ноу" в благотворителен мач, който завърши 3:3 (ВИДЕО).

"Кой не харесва Бернардо Силва? В момента няма новини по темата. Той е играч, когото обичам, малко са тези (б.р. - които играят) като него. Но вече всичко зависи от Сити", каза Шави на пресконференция след сблъсъка, а Гуардиола сподели на своята:

"Ние разчитаме на него и аз лично не искам да си тръгва. Той е страхотен футболист, но както винаги съм казвал - не искам играчите ми да се чувстват нещастни. Ако пристигне добра оферта, той поиска да си тръгне и бъде постигната договорка, ще видим... Въпреки че, ако ни напусне сега, това ще бъде проблем, тъй като трансферният прозорец ще затвори скоро".

*Летният трансферен прозорец затваря на 1 септември! Притесненията на "небесносините" са свързани с това, че при евентуална сделка с Барса няма да имат време да реагират и да намерят заместник на Бернардо Силва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички