Край на сагата "Антоан Гризман"! Босът на Барселона обяви какво е договорено с Атлетико Мадрид


Край на сагата "Антоан Гризман"! Босът на Барселона обяви какво е договорено с Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images

2972 0

Президентът на Барселона - Жоан Лапорта, сложи край на сагата "Антоан Гризман", заявявайки, че каталунците са постигнали пълна договорка с ръководството на Атлетико Мадрид и националът на Франция вече на 100% е играч на "дюшекчиите":

Босът на Барса описа постигнатото споразумение като добро за клуба и разкри подробности: "Всичко е готово, а сделката е добра - ще получим 20 милиона евро и още 4 милиона под формата на бонуси. Ще получим и разликата, ако Атлетико го продаде за сума до 40 милиона евро", е заявил Лапорта, а думите му са цитирани от авторитетния спортен журналист Фабрицио Романо.

"Ако Гризман се беше върнал при нас, трябваше да му плащаме заплатата от 36 милиона евро, а това щеше да се окаже голям проблем за нас", допълва още президентът на Барселона.

*През сезон 2022/23 Антоан Гризман e взел участие в 11 мача на Атлетико Мадрид, в които се е отчел с 3 гола и 2 асистенции (за общо 466 минути по терените). С екипа на Барселона изигра 102 срещи във всички турнири - 35 попадения и 17 голови паса.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Барселона вади 60 милиона за халф, но при 1 условие? 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички