В Манчестър Сити са готови да продадат Бернардо Силва за 80 милиона


В Манчестър Сити са готови да продадат Бернардо Силва за 80 милиона
Снимка: Getty Images

916 0

От Манчестър Сити имат готовност да се разделят една от своите звезди - Бернардо Силва, за сериозната сума от 80 милиона паунда, съобщава "Daily Mail".

Португалецът бе един от футболистите на "гражданите" за чието напускане се спекулираше много през летния трансферен прозорец. Според изданието ръководният щаб на Сити е решил, че няма да пусне една от своите звезди за по-малко от 80 милиона. 

По-рано това лято португалският полузащитник беше силно свързван с трансфер в Барселона. Каталунците се надяваха  да го привлекат, за да заменят Френки де Йонг, който в крайна сметка реши да остане на "Камп Ноу". Следователно не се осъществи трансфер за Силва.

Наставникът на английския шампион - Пеп Гуардиола, заяви неотдавна, че би искал португалецът да остане на "Етихад", но добави, че не може да заповядва на никого от футболистите си какво да прави за благото на своята кариера.

Още с пристигането си, през лятото на 2017 година от Монако, Силва се превърна в любимец на феновете на "гражданите". Португалецът намери бързо мястото си сред стартовите 11 на своя мениджър и към момента има 50 гола и 54 асистенции в 261 мача във всички турнири с небесносинята фланелка.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Към кой защитник се насочи Манчестър Сити?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички