Любопитно име оглави трансферния списък на Перес за Реал Мадрид през лятото


Любопитно име оглави трансферния списък на Перес за Реал Мадрид през лятото
Снимка: Getty Images

3055 0

В Реал Мадрид вече планират промени в състава за следващия сезон, а футболистът на Арсенал Габриел Жезус оглавява списъка с желани попълнения на "кралския клуб". Това твърди испанското издание "Defensa Central".

Президентът на испанския гранд Флорентино Перес е одобрил списък с четири нови имена за кампания 2023/24, а начело е именно 25-годишният бразилец. Жезус прави добри мачове за „артилеристите“ след трансфера си от Манчестър Сити през лятото. Той записа пет гола и шест асистенции в 16 мача дотук.

Ръководството на гранда от Мадрид следи ситуацията и около английския национал от Борусия Дортмунд Джуд Белингам, а в списъка на собственика са още 20-годишният Габри Вейга от Селта Виго и 23-годишният Фран Гарсия от Райо Валекано.

Същевременно, мениджърът на Арсенал пожела футболист на Реал, отпратен под наем в друг клуб. Той обаче се споменава като играч, на когото в Реал може да дадат нов шанс през следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички