"Затова сме на върха"! На какво отдаде Габриел Жезус възхода на Арсенал?


"Затова сме на върха"! На какво отдаде Габриел Жезус възхода на Арсенал?
Снимка: Getty Images

2078 0

Звездата на Арсенал - Габриел Жезус, сподели защо, според него, "артилеристите" са на върха в класирането във Висшата лига през настоящия сезон.

Бразилският голаджия отдаде страхотната форма на своя отбор на страхотните взаимоотношения между футболистите в тима, както и на липсата на по-високо и по-нискостоящи фигури в състава на Микел Артета.

"Отборът се движи много добре. Мисля, че никой тук не е главен. Всички сме заедно. Когато се контузих, бяхме сигурни, че Еди (Нкетиа) може да излезе и да ни помогне. Той го и направи. Тросар дойде и също свърши работа. Всички сме заедно, за да бъдем шампиони в този голям, голям турнир, не са нужни само 11 играчи", коментира Жезус пред "The Independent" и продължи.

"Вярвам, че когато има добри взаимоотношения между съотборниците, всичко на терена върви добре. Това е причината да сме на върха в класирането. Играем хубав футбол, разбираме се един друг. Много хубаво е, че сме семейство", допълни още той.

Арсенал се радва на страхотна кампания до момента. "Артилеристите" са първи с актив от 69 точки - на 8 пред втория Манчестър Сити, но и с мач по-малко. Жезус, поради тежката си контузия, последните месеци, няма възможност да помогне на "топчиите" в битката за мечтаната титла. По всичко личи обаче добрите новини за него са почти факт.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички