Реал Мадрид притиска Тотнъм да действа бързо с Нагелсман


Реал Мадрид притиска Тотнъм да действа бързо с Нагелсман
Снимка: Getty Images

3776 0

Тотнъм може да има конкуренция в надпреварата за Юлиан Нагелсман, тъй като се оказва, че в Реал Мадрид също са големи почитатели на наставника.  Мениджърска въртележка се завъртя в Европа през последните дни, след като Байерн Мюнхен изненадващо уволни своя мениджър и го замени с Томас Тухел.

Реал Мадрид застава на пътя на мечтата на Тотнъм

До това развитие се стигна, когато "шпорите" най-накрая се разделиха с Конте в неделя вечер. Ако от Тотнъм наистина обмислят Нагелсман като заместник на Конте, изглежда възможно Мадрид също да не е безучастен в надпреварата.  The Times съобщава, че лондончани "може да трябва да действат бързо", за да подпишат с високо оцененият треньор.

35-годишният треньор беше на радара на Реал Мадрид, след като "белия балет" се раздели с Хулен Лопетеги през 2018 г. Тогава Нагелсман остана фокусиран върху Хофенхайм, германския клуб, в който той направи името си като треньор.

Той каза през 2021 г.: "Получих обаждане преди 2 години от Реал Мадрид, искаха да опознаят мен и моята философия по-добре. Ако ми се обадят отново в бъдеще, решението може да е различно. Тогава нямах време да се подготвя, да науча испански и ми липсваше опитът". Междувременно спекулациите продължават да свързват Карло Анчелоти с националния отбор на Бразилия.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички