Лоши новини за Барселона, Пике с нова контузия


Лоши новини за Барселона, Пике с нова контузия
Снимка: Getty Images/Guliver

1074 0

След невероятния обрат, който Барселона постигна срещу Севиля снощи, днес Роналд Куман получи неприятни новини. Защитникът на тима Жерар Пике е с навяхване на вътрешна странична връзка на дясното коляно. Това показаха резултатите от направените му обстойни медицински изследвания днес.

Пике изигра 120 минути и се превърна в герой за каталунците, вкарвайки решаващия втори гол в добавеното време и по този начин прати мача в продължения. През настоящия сезон Пике е взел участие в едва 15 мача, като е вкарал два гола.

Новината от днес означава, че испанецът със сигурност ще пропусне предстоящия мач на Барселона срещу Осасуна. На този етап медицинският щаб на отбора не се наема с прогнози кога Пике ще се завърне в игра.

Това обаче не е единствената лоша новина за клуба от днес. Към края на вчерашната среща, Осман Дембеле бе принудително заменен, тъй като е почувствал болки в прасеца. Вероятно травмата му не е сериозна, но често контузващият се французин ще мине допълнителни прегледи, преди да се завърне към тренировъчния процес.

А как описа бивш съотборник на Меси невероятните качества на аржентинеца, четете ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички