Семедо направи изумително разкритие за доскорошния си съотборник Лео Меси


Семедо направи изумително разкритие за доскорошния си съотборник Лео Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1969 0

Защитникът на Уулвърхемптън Нелсон Семедо сподели впечатленията си от играта си с Лионел Меси. До скоро двамата бяха съотборници в Барселона. Португалецът направи любопитното разкритие, че суперзвездата не тренира изпълнението на преки свободни удари или изстрели от далечна дистанция.

"Уау! Наистина нямам думи, с които да опиша колко е добър. Знаете ли какво го прави още по-възхитителен? През цялото време, което бях в Барселона, не видях и веднъж да изпълнява свободни удари на тренировки. Кълна се, че не го прави! Ние винаги тренирахме удари от далечна дистанция, но Меси никога не го правеше. За бего това беше естествено", заяви бранителят, цитиран от telegraph.co.uk.

"Казват, че работата води до съвършенство, но той не работеше, а все пак му се получаваше идеално! Невероятен играч, невъзможно е да се обясни. Когато той изпълни свободния удар срещу Ливърпул, аз стоях точно зад него. В един от първите ми мачове за Барселона той взе топката и премина през трима, четирима, петима играчи. Мислех си: "Как този човек прави това? Той кара добрите играчи да изглеждат зле", допълни португалецът. А как се справя Меси със свободните удари и как го прави Кристиано Роналдо вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички