Лионел Меси: Прекъсването може да ни е от полза, успявам да остана във форма


Лионел Меси: Прекъсването може да ни е от полза, успявам да остана във форма
Снимка: Getty Images/Guliver

1511 0

Мегазвездата на Барселона и световния футбол - Лионел Меси, говори пред каталунското издание "Ел Мундо Депортиво". Той призна, че прекъсването може дори да е от полза за футболистите, въпреки че бе сериозен нарушен и игровият, и тренировъчният ритъм на играчите.

"Физически се чувствам много добре. През тези дни тренирах вкъщи и мисля, че това ми помогна да остана във форма. Ограниченият живот бе много труден, но с децата и с Антонела - всичко приключи като моменти, на които се опитвах да се наслаждавам със семейството си" - започна Меси.

"Може би това прекъсване, което се получи, ще ни помогне. Но нека видим първо дали ще успеят да стартират състезанията и тогава ще оставим назад съмненията, защото тогава ще разберем нивото, на което сме и нивото, до което можем да стигнем" - коментира аржентинецът.

32-годишният футболист вярва, че връщането към тренировките е първата стъпка към нормалното подновяване на сезона, но предупреждава, че не трябва да стават твърде уверени, а мерките трябва да продължат да се спазват и изглаждат. Чак тогава мачовете могат да бъдат подновени, но пред затворени врати.

"Аз лично нямам търпение състезанията да се завърнат. Знаем, че ще бъде странно без привърженици по трибуните, както и това с тренировъчните лагери - наистина не искаме да бъдем разделени от семействата си. Трябва да видим как ще изглежда всичко това в края" - допълва Меси.

Той бе помолен да коментира и потенциалните трансфери, като заяви, че в клуба има хора, които специално отговарят за това и ще преценят кое е най-добре за клуба. Междувременно, Лионел Меси заяви, че Барселона няма как да спечели Шампионска лига с тази игра и че Сетиен "май не го е разбрал".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички