Юрген Клоп назова по-добрия измежду Кристиано Роналдо и Лионел Меси


Юрген Клоп назова по-добрия измежду Кристиано Роналдо и Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

3832 0

Мениджърът на световния и европейски клубен шампион Ливърпул - Юрген Клоп, взе отношение по вероятно най-често задавания въпрос във футбола за последните години - Кристиано Роналдо или Лионел Меси е по-добрият футболист.

"За мен това е Меси, но не бих могъл да се възхищавам на Роналдо повече, отколкото го правя. Играли сме и срещу 2-мата и и 2-мата са невъзможни за опазване. Ако можеш да създадеш перфектния играч, то ще се получи Роналдо - има височината, може да скача и тича като Роналдо" - започна Клоп.

"Освен това, имаме неговото държание, неговият професионализъм - перфектен е, не може да бъде по-добре. От друга страна имаме малкият Меси, който прави всичко простичко. Така че, харесвам него малко повече на терена. Но Роналдо е невероятен играч, наистина е трудно. Това, което е общото между тях, е, че и 2-мата са оставили своята следа за дълго време напред" - каза още той. Междувременно, наскоро Клоп призна, че в карантината среща често една легенда на улицата, която преди не е срещал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички