Лионел Меси: Сетиен не ме разбра, с тази игра няма как да спечелим Шампионска лига


Лионел Меси: Сетиен не ме разбра, с тази игра няма как да спечелим Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2395 0

Мегазвездата на световния футбол Лионел Меси заяви преди време, че Барселона не може да спечели Шампионска лига. Твърдение, с което Кике Сетиен не се съгласи. Сега аржентинецът отново коментира темата, като сподели, че вероятно треньорът не го е разбрал, както и че всеки има право на мнение.

"Никога не съм се съмнявал в състава ни, както не се и съмнявам, че можем да спечелим всичко, което остава (Шампионска лига и Ла Лига) през този сезон, но не и по начина, по който играем. Сега, всеки има свое собствено мнение и всяко мнение е високо ценено" - започна Меси.

"Моето е базирано на това, че съм бил достатъчно голям късметлия, за да играя в Шампионска лига всяка година и знам, че не е възможно да я спечелим, като играем по начина, по който играехме преди да се прекъсне сезонът. Може би Сетиен не е разбрал" - допълни аржентинецът.

Шесткратният носител на "Златната топка" сподели и че не е сигурен дали изобщо се водят преговори за привличането на нападателя на Интер Лаутаро Мартинес, който е сериозно желан от каталунците. Въпреки това, той не пропусна да го засипе с похвали:

"Мисля, че вече съм казвал, че Лаутаро е впечатляващ нападател, особено защото мисля, че е завършен - той е силен, дриблира добре, може да вкарва, знае как да пази топката. Ще видим какво ще се случи с него и с останалите, за които се говори" - каза още Меси.

Междувременно, бивш бразилски национал се обяви за по-добър от Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички