Лионел Меси блокира 1-вата стъпка от плана на Барселона за помиряване


Лионел Меси блокира 1-вата стъпка от плана на Барселона за помиряване
Снимка: Getty Images/Guliver

3815 0

Въпреки усилените слухове за напускането на Лионел Меси от Барселона, на "Камп Ноу" вярват, че решението му ще може да бъде променено и той ще остане през цялата си футболна кариера в клуба. Новият спортен директор Рамон Планес увери в това и призна, че серия от действия ще бъдат направени, за да бъде задържана аржентинската суперзвезда.

Своебразният план обаче не тръгва никак добре за "блаугранас". Първата цел е била президентът на клуба Хосеп Мария Бартомеу да се срещне лично с Меси, за да говорят на живо и да го убеди да остане в клуба. Тази идея обаче не е била посрещната никак оптимистично, защото футболистът категорично отказал подобно нещо.

Нещо повече - престижното испанско издание "Мarca" пише, че решението на Лионел Меси е непреклонно и той не смята да прави никакви компромиси - твърдо е решил, че ще напусне Барселона. Въпреки това, той ще се яви в неделя, когато всички играчи ще преминат през PCR теста за коронавирус.

Желанието на Меси е всичко да е нормално, докато не се реши окончателно съдбата му и затова ще присъства на клубните тренировки с новия наставник Роналд Куман. Междувременно, появи се информация, че бащата на Меси преговаря с Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички