ВИДЕО: Анди Мъри прогнозира, че Лионел Меси ще премине в шотландския Хибърниън


ВИДЕО: Анди Мъри прогнозира, че Лионел Меси ще премине в шотландския Хибърниън
Снимка: Getty Images/Guliver

1773 0

Ситуацията с Лионел Меси и евентуалното му напускане на Барселона получи изключително широк отклик не само във футболния свят, но и като цяло - в спортния, а дори и извън него. Дори тенисистът Анди Мъри бе запитан относно бъдещето на аржентинеца, като шотландецът подходи с чувство за хумор и първоначално му предрече бъдеще в родната му Шотландия и по-конкретно - в Хибърниън.

"Той ще се присъедини към Хибс (Хибърниън)" - отсече Мъри шеговито, прекъсвайки човека, който тръгна да му задава въпрос относно бъдещето на Меси. От Хибърниън веднага реагираха на шегата и написаха: "Опитвахме се да го държим в тайна, докато сделката не е осъществена, Анди Мъри".

След това, вече сериозно, Мъри сподели: "Бих искал да го видя да играе във Висшата лига и ако трябва да съм честен, не ме интересува в кой отбор. Аз съм от Арсенал, но не мисля, че ще се присъедини към него. Бих искал да го видя във Висшата лига. Ще бъде страхотно за лигата, със сигурност. Може би, ще имам възможността да го гледам няколко пъти на живо. Гледах го малко, когато бе доста по-млад и аз живях в Барселона. Чувал съм много хора да питат дали "може да се справи в студена сряда вечер в Стоук", а аз винаги съм казвал: "Разбира се, че може, той е най-добрият играч в света". Бих искал да покаже на някои хора, че го може.

А освен Манчестър Сити, още един английски гранд готви оферта за Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички